×
קצת עלי:

נמצא בתחום האוכל מגיל 13 את אהבה למטבח קיבלתי מהרגע הראשון. עבדתי עם מיטב השפים ובהמון מסעדות. התחלתי בתור טבח הכנות, אחר כך המשכתי להיום בפס הקר משם לפס החם ובסוף צ׳יקר (מנהל סרוויס) בקיץ האחרון ניהלתי מסעדת סושי בנמל תל אביב. מועמד למשחקי השף עונה 5 העונה החדשה שתעלה לאוויר בשנה הבאה.. עבדתי עם המון שפים מוכרים... אז עכשיו הגעתי להחלטה שצריך לצאת לדרך חדשה, אז הינכם מוזמנים לצאת איתי למסע בו תרגישו חוויה קולינארית אמתית עם מיטב חומרי הגלם

ערים אליהן אני מגיע:
  וואטסאפ

ארוחות על ידי הָקוּקֶר עמיאל בנעים:

בשר על האש ארוחת שף

מנות ראשונות: פלחי חציל קלוי בנגיעות טחינה פרחי כרובית מצופה מטוגנת בליווי טחינה ירוקה תפו״א מדורה בתוספת בצל ירוק סלטי שוק צבועניים רבעי עראייס לצד טחינה בשתי צבעים וצ׳ימיצ׳ורי מנות עיקריות: 5 סוגי נתחי פרמיום ללא הגבלה (אכול כפי יכולתך) סטייק קצבים  טומהוק פלאט איירון אנטריקוט פילה בקר בסוף הארוחה יוגש לכם כבד אווז בתוך […]