×
קצת עלי:

בוגר לימודי קולינריה וניהול מסעדות באוניברסיטת איסטנבול ובעל תעודת שף מבי"ס הגבוה ללימודי אוכל כשר למהדרין. גדלתי על המטבח הטורקי-ים תיכוני והתחלתי לבשל כבר בגיל 8 עם אמי וסבתי. שולט ברזי המטבח הטורקי- מאזטים, מנות ראשונות, מנות עיקריות (בקר, כבש, עופות ודגים), תוספות, מנות אחרונות (חלביות/פרווה), מאפים ובורקסים מתוקים ומלוחים. בקיצור, אוכל להגשים את כל הפנטזיות הקשורות לאוכל ים תיכוני. חוץ מהתפריטים הקבועים שבניתי, אשמח גם לבנות תפריטים חדשים העונים על צרכיכם. השילוב של התשוקה והאהבה שלי למקצוע ביחד עם חומרי הגלם האיכותיים ביותר מהווה מתכון מנצח להצלחה. בנוסף, אני עורך גם סדנאות בישול לקבוצות קטנות. דובר עברית, אנגלית, ספרדית וטורקית ואשמח להיענות לכל בקשותיכם

ערים אליהן אני מגיע:
  וואטסאפ

ארוחות על ידי הָקוּקֶר שף יעקב סוויק: