הָקוּקֶר: קובי רווח

×
קצת עלי:

עלייתו של קובי רווח לתודעה של העולם הקולינרי בישראל הינה דגמה לעליונות הכישרון על ההכשרה. תשוקתו הראשונה, קסם גידולם של צמחים מפקעת, זרע או בלוט לפרח שיח ועץ מעתיר, המשתלבים לאמירה אסטטית ברורה אך מתבגרת הביאה אותו אל פתח לעולם של תבלינים טעמים וריחות. פתח דרכו עבר ואינו מראה סימנים כי יש בדעתו לשוב דרכו, אך ההיסטוריה הקולינרית של קובי על כל מגוונה מסומנת בגינות נוי שצצות כיש מאין, בכל ציון דרך. את הסטאז' שלו עבר במסעדת הרברט סמואל, בו בזמן השלים בהצטיינות את ההכשרה הנחוצה לדבריו להפוך אהבה ליעוד, והוא כיום יועץ קולינרי דרגה חמש. מהרברט סמואל עבר קובי למסעדת סבסטיאן בהרצליה, שם שימש כשף תפעולי. בהמשך דרכו הקים את מסעדת מלון גורדון בתל אביב ומשם פילס דרכו עד לאילת על מנת להצעיד את מסעדת פאגו פאגו לקידמת הבמה הקולינרית בדרום.

ערים אליהן אני מגיע:
  וואטסאפ

ארוחות על ידי הָקוּקֶר קובי רווח: