×
קצת עלי:

נולד באילת. נהג לבשל כתחביב מאז ילדותו, והושפע ממטבחן של אמו וסבתו. למד חמש שנים בבית הספר הימי מכמורת ובצבא שירת בחיל הים. לאחר שירותו הצבאי החל לבשל באופן מקצועי בגיל 21 במלון הולידיי אין קראון פלאזה בתל אביב, במסגרת קורס של משרד העבודה. עם סיום הקורס, עבד תקופה קצרה אצל השף עזרא קדם במסעדת ארקדיה בירושלים. לאחר מכן השתלם בקורדון בלוב סידני שבאוסטרליה, ומשם המשיך לצרפת למספר קורסים בבית הספר הקולינרי לאחר חזרה קצרה ארקדיה נסע לניו יורק, שם עבד במסעדה קרוב לשנה. עם שובו לישראל בשנת 2001 ניהל כשנה את מסעדת אוליב ליף במלון שרתון תל אביב. ב-2002 זכה במלגה לשפים צעירים מטעם חברת כרמל מזרחי וטס לקורס לחמים בבית הספר לנוטר

ערים אליהן אני מגיע:
  וואטסאפ

ארוחות על ידי הָקוּקֶר ישראל ישראלי:

ארוחת שף בנוסח הודי

מנה ראשונה: סמוסה ירקות/בשר טוגני בצל קציצות תפו"א מטוגן נאן עם מטבלים עיקרית: דגים עם ירקות חריפים טאלי-דאל+שעועית עין+ירק עונה מוגש עם אורז באסמטי עוף+בשר מבושל קינוח: מבחר ממתקים הודים עשיר ערך מוסף: יין אדום \לבן מובחר