×
קצת עלי:

נעים מאוד כפיר בן 40 מרחובות שף בעל ניסיון רב וידע רב מעל 20 שנה בתחום המלונאות כסגן שף מנהל מטבח קונדיטוריה אפייה והאירועים הפרטיים כאשר האירועים הפרטיים כוללים:ימי הולדת,ימי נישואין ימי אהבה,וכנסים פרטיים התפריט הוא תפריט פתוח אבל מוגש במנות קטנות ואישיות הכוללים דברי מאפה פרווה/חלבי ומנות אחרונות חלביות/פרווה ויש אפשרות גם להזמין לתפריט מגשי אירוח(פלטת פירות העונה,פלטת ירקות,פלטת גבינות,מיני טורטיות בטעמים שונים וכמובן התפריט הוא בתאום מראש ורוצה לציין שהמנות שאני מייצר הם בייצור עצמי וכשר תודה רבה.

ערים אליהן אני מגיע:
  וואטסאפ

ארוחות על ידי הָקוּקֶר כפיר רפאל:

קרואסון ממולא בדג סלמון מעושן

מנות ראשונות: לבחירה: מנות אישיות במגוון טעמים בתוספת מיני פוקצ'ות בטעמים שונים(פלפלים קלויים,חצילים,בטטה,בצל,שום אנטיפסטי(קונפי)עגבניית שרי אנטיפסטי(קונפי)בצל עם סומק(גבינות,פרמזן,בולגרית,צהובה,עזים,מוצרלה) 1: טונה צרובה עם שומשום לבן/שחור על רוטב אגסים ניתן לשנות רטבים(שזיפים,תפו"א,דובדבנים)ניתן להוסיף למנה לחמניית שום מוקרמת בתוספת גבינה לבחירה(פרמזן,מוצרלה,צהובה) 2:טרטר סלמון עם ירקות צלויים מוגש בכוס של שמפניה 3:כדורי טונה וירקות בתוספת נאצ'וס בטעמים 4:כדורי טונה […]