קציצות בשר ואורז

פרטי המתכון

מרכיבים: ל-25 קציצות 600 גרם אורז מבושל 300 גרם בשר טחון 50 גרם צנוברים קלויים 1 עגבנייה קלופה בלי גרעינים וחתוכה לקוביות קטנות 1 כף בהראט (תערובת תבלינים) 1/2 כפית כורכום 2 שיני שום קצוצות 2 כפות כוסברה* או פטרוזיליה קצוצה מלח מעט שמן לטיגון 

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה, ומניחים לחצי שעה במקרר לספיגת טעמים.
+ יוצרים קציצות עגולות ושומרים במקרר עד לטיגון. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הקציצות על להבה נמוכה כ-4 דקות מכל צד. חשוב! להתאזר בסבלנות ולטגן לאט, כדי שהקציצות יתבשלו גם בפנים.

כתיבת תגובה