תות ליום האהבה

  • המצרכים:
  • שוקולד לבן – 1 אריח,
  • שוקולד שחור – 1 אריחים,
  • תות שדה – 500 גרם,
  • אבקת סוכר – 450 גרם,
  • ביצה לבן – 3 יח ',
  • קוניאק – 30 מ"ל,
  • מיץ סלק,
  • קישוטים סוכר.

אופן ההכנה:

  1. כדי לקבל שוקולד חם, להמיס את האריחים של שוקולד שחור או לבן שבור לחתיכות בסיר באמבט מים.
  2. אחר כך טובלים את התותים לתוך השוקולד ומניחים לו להתייבש.
  3. עבור זיגוג סוכר, אתה צריך להכות את אבקת סוכר,
  4. חלבונים 1/3 כוס מים חמים. כדי להוסיף טעם וטעם,
  5. יוצקים לתערובת של 30 מ"ל של קוניאק.
  6. צבע אדום עשיר זיגוג יוסיף מיץ סלק.
  7. לקשט את תות שדה עם זיגוג באמצעות מזרק קולינרי. למעלה עם לב הסוכר.
  8. כאן הכל תלוי בטעם שלך ואת הדמיון!

כתיבת תגובה