גבינת פטל ליום האהבה

המצרכים:

  • גבינת קוטג '- 200 גרם,
  • סוכר – 100 גרם,
  • סירופ פטל – 2 כפות,
  • ביצה – 2 יח',
  • עוגיות שוקולד עגולות,
  • סירופ שוקולד.

אופן הכנה:

  1. לטאטא הומוגנית
    תערובת של גבינת קוטג ', סוכר וסירופ פטל.
  2. מוסיפים ביצה אחת בכל פעם. משומן
    עם שמן של עובש,
  3. לפרוס את הביסקוויטים,
  4. ועל גבי – את הבצק.
  5. אופים בטמפרטורה
    250 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות.
  6. מקשטים לפני ההגשה
  7. והכי חשוב להוסיף אהבה
    וסירופ שוקולד ופטל טרי.

כתיבת תגובה