המצרכים:
- גבינת קוטג '- 200 גרם,
- סוכר – 100 גרם,
- סירופ פטל – 2 כפות,
- ביצה – 2 יח',
- עוגיות שוקולד עגולות,
- סירופ שוקולד.
אופן הכנה:
- לטאטא הומוגנית
תערובת של גבינת קוטג ', סוכר וסירופ פטל. - מוסיפים ביצה אחת בכל פעם. משומן
עם שמן של עובש, - לפרוס את הביסקוויטים,
- ועל גבי – את הבצק.
- אופים בטמפרטורה
250 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות. - מקשטים לפני ההגשה
- והכי חשוב להוסיף אהבה
וסירופ שוקולד ופטל טרי.