פריטטת ירק עם פטה

מצרכים:

גבעול כרישה קצוץ דק

2 בצלים

2 גבעולי בצל ירוק קצוצים

4-5 ביצים

200 גרם גבינת פטה מגורדת

ההכנה:

1. מטגנים את גבעול הכרישה. מוסיפים את הבצל ואת הבצל הירוק וממשיכים לטגן עוד כמה דקות.

2. מערבבים 4-5 ביצים עם 200 גרם גבינת פטה מגוררת.

3. כשתערובת הבצלים זהובה מוסיפים למחבת את תערובת הביצים והגבינה ומטגנים עד שמזהיב.

4. הופכים בעדינות את החביתה ומטגנים 2-3 דקות את הצד השני

כתיבת תגובה