קונכיות פסטה במילוי ריקוטה

מצרכים:

 

  •  20 קונכיות פסטה גדולות, מספר 313, מסוג קונקילי או 40 קונכיות קטנות, מספר 50 
  • 10 כפות גבינת ריקוטה טרייה 
  • 1 כף רסק פלפלים אדומים 
  • 2 כפיות קוביות קטנות של פלפל ירוק או צהוב 
  • 1/2 כפית קליפת לימון מגורדת 
  • 40-20 טבעות זיתים שחורים לקישוט 
  • מלח ופלפל 

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הקונכיות במי מלח, וכשהן רכות (אך לא רכות מדי), מסננים, שוטפים במים קרים
ומשאירים במסננת לניקוז המים.
2. מערבבים ריקוטה, רסק פלפלים אדומים, קליפת לימון, קוביות פלפלים, מלח ופלפל לפי הטעם.
3. ממלאים כל קונכייה בתערובת ומקשטים בטבעת זית שחור.

כתיבת תגובה