המצרכים:
- חמאה – 200 גרם,
- סוכר – 150 גרם,
- וניל – 1 גרם,
- ביצה – 4 יח ',
- קמח – 300 גרם,
- אבקת אפייה,
- תות שדה – 100 גרם,
- קצפת.
אופן ההכנה:
- מערבבים היטב את החמאה, הסוכר, הווניל והביצים.
- שים את הקמח מעורבב עם אבקת אפייה, מערבבים בצק דק.
- לקבלת תבניות אפייה, שומן עם חמאה.
- ממלאים את התבנית עם 1/3 של הבדיקה, ואז לשים אחד ברי להוסיף עוד בצק.
- אופים ב 180 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות.
- מקשטים עם קצפת ותותים.