- המצרכים:
- שוקולד לבן – 1 אריח,
- שוקולד שחור – 1 אריחים,
- תות שדה – 500 גרם,
- אבקת סוכר – 450 גרם,
- ביצה לבן – 3 יח ',
- קוניאק – 30 מ"ל,
- מיץ סלק,
- קישוטים סוכר.
אופן ההכנה:
- כדי לקבל שוקולד חם, להמיס את האריחים של שוקולד שחור או לבן שבור לחתיכות בסיר באמבט מים.
- אחר כך טובלים את התותים לתוך השוקולד ומניחים לו להתייבש.
- עבור זיגוג סוכר, אתה צריך להכות את אבקת סוכר,
- חלבונים 1/3 כוס מים חמים. כדי להוסיף טעם וטעם,
- יוצקים לתערובת של 30 מ"ל של קוניאק.
- צבע אדום עשיר זיגוג יוסיף מיץ סלק.
- לקשט את תות שדה עם זיגוג באמצעות מזרק קולינרי. למעלה עם לב הסוכר.
- כאן הכל תלוי בטעם שלך ואת הדמיון!