רכיבים
-
2 כוסות קמח מניף עצמי מנופות
-
2 ק"ג סוכר
-
1 קורט מלח
-
1 כוס חלב
-
1/2 כוס מים
-
3 ביצים
-
1 מתיזים סירופ מייפל * להגשה
-
1 קורט סוכר הדובדבן * להגשה
-
1 גלידת גלידה וניל * להגשה
הוראות
-
שלבו קמח, סוכר ומלח לקערה גדולה.
-
מוסיפים חלב ומים, ומערבבים במיקסר חשמלי עד לקבלת החלקות ומגרדים של הצדדים במידת הצורך.
-
מוסיפים ביצים ומערבבים עד לאיחוד וחלק.
-
מחממים מחבת פופרטיה ושמנים קלות קלות.
-
מוסיפים את התערובת עד שהחורים מלאים.
-
מבשלים מספר דקות ואז הופכים.
-
פופרז'ים מבושלים כשהם שחומים זהובים ונפוחים.
-
מוציאים מהתבנית ומזלפים בסירופ מייפל, סוכר ציפוי וגלידה.
-
מגישים מייד.