פנקייק הולנדי קטן

רכיבים

  • 2 כוסות קמח מניף עצמי מנופות
  • 2 ק"ג סוכר
  • 1 קורט מלח
  • 1 כוס חלב
  • 1/2 כוס מים
  • 3 ביצים
  • 1 מתיזים סירופ מייפל * להגשה
  • 1 קורט סוכר הדובדבן * להגשה
  • 1 גלידת גלידה וניל * להגשה

הוראות

  1. שלבו קמח, סוכר ומלח לקערה גדולה.
  2. מוסיפים חלב ומים, ומערבבים במיקסר חשמלי עד לקבלת החלקות ומגרדים של הצדדים במידת הצורך.
  3. מוסיפים ביצים ומערבבים עד לאיחוד וחלק.
  4. מחממים מחבת פופרטיה ושמנים קלות קלות.
  5. מוסיפים את התערובת עד שהחורים מלאים.
  6. מבשלים מספר דקות ואז הופכים.
  7. פופרז'ים מבושלים כשהם שחומים זהובים ונפוחים.
  8. מוציאים מהתבנית ומזלפים בסירופ מייפל, סוכר ציפוי וגלידה.
  9. מגישים מייד.

כתיבת תגובה